Marokko rond

18 – 22 dagen

Indien u liefst van alles wat meepikt en niet kunt kiezen tussen de Koningssteden en de prachtige natuur in het zuiden, de Atlas in midden-Marokko en het Rifgebergte in het noorden dan is deze reis iets voor u. Buiten een flinke dosis cultuur in de steden, waar de Arabische invloed zich uit in o.a. prachtige architectuur, zult u genoeg tijd hebben om de frisse lucht van de bergen in te ademen. Natuurlijk hoort ook de woestijn in dit rijtje thuis…misschien vormt een nacht onder de sterren wel het hoogtepunt van deze onvergetelijke reis?

Ook mogelijk met vertrek en aankomst Marrakech.
Verlenging aan de kust (Essaouira of Agadir) mogelijk.
Blijft u graag wat dagen langer in Marrakech, Meknes of Fes? Dit is geen probleem! Contacteer ons en wij passen de route voor u aan.

Indien u liefst van alles wat meepikt en u niet kunnen kiezen tussen de Koningssteden en de prachtige natuur in het zuiden, de Atlas in midden-Marokko en het Rifgebergte in het noorden dan is deze reis iets voor u. Buiten een flinke dosis cultuur in de steden, waar de Arabische invloed zich uit in o.a. prachtige architectuur, zult u genoeg tijd hebben om de frisse lucht van de bergen in te ademen. Natuurlijk hoort ook de woestijn in dit rijtje thuis…misschien vormt een nacht onder de sterren wel het hoogtepunt van deze onvergetelijke reis?

Ook mogelijk met vertrek en aankomst Marrakech.
Blijft u graag wat dagen langer in Marrakech, Meknes, Fes of aan de kust? Dit is geen probleem! Contacteer ons en wij passen de route voor u aan.