Dades-Canyon

10 dagen

De vruchtbare Dades-vallei, in de uitlopers van het Atlas-gebergte, biedt meer dan groene velden langs de veel bezongen Dades-rivier. In de spleten achter het rode gesteente, met bijzondere namen zoals de “hersenen van de Atlas” ofwel de “apenvinger-rotsen”, gaan spannende kloven schuil!
Tijdens een 5-daagse trekking komt dit alles aan bod. We overnachten in tenten of gites, en gaan regelmatig op de thee of lunchen bij de hartelijke Berber-bevolking thuis. We sluiten af in een mooie Kasbah om ons te laten verwennen in een traditionele hammam!

De vruchtbare Dades-vallei, in de uitlopers van het Atlas-gebergte, biedt meer dan groene velden langs de veel bezongen Dades-rivier. In de spleten achter het rode gesteente, met bijzondere namen zoals de “hersenen van de Atlas” ofwel de “apenvinger-rotsen”, gaan spannende kloven schuil! Tijdens de 4-daagse trekking komt dit alles aan bod. We overnachten in tenten of gites, en gaan op de thee of lunchen bij de hartelijke Berber-bevolking thuis. We sluiten af in een mooie Kasbah om ons te laten verwennen in een traditionele hammam!

Prijs Dades Canyon:Individuele reis: Prijs € 690 excl vlucht
Groepsreis v.a. € 590 pp (10d)
Reisperiode:Aangeraden tussen mei/aug
Prijs Dades- en Rozenvallei:Individuele reis: Prijs € 590 excl vlucht
Reisperiode:Individuele reis: april-nov