Woestijnexcursie

3-4 dagen

U wordt aan uw riad opgehaald en in een comfortabele 4×4 terreinwagen vertrekt u naar het zuiden, via de Tizi ’n Tichka bergpas. Eerste nacht in een mooie kasbah in de Dades-vallei. U rijdt verder richting de hoge zandduinen van Merzouga, voor een dromedarisrit en overnachting in een nomadenkamp onder de sterren… De 3e dag keert u terug naar Marrakech.

Prijs

2 personen: 300 euro pp
vanaf 3 personen: 250 euro pp

  • Alles incl. behalve lunch

Download het complete programma

U wordt aan uw riad opgehaald en in een comfortabele 4×4 terreinwagen vertrekt u naar het zuiden, via de Tizi ’n Tichka bergpas. Eerste overnachting in een oase in de Dra-vallei. U rijdt verder richting de hoge zandduinen van Merzouga, voor een dromedarisrit en overnachting in een nomadenkamp onder de sterren… De volgende dag rijdt u via de Todra-kloof naar de Dades-vallei, voor een overnachting en djembé-avond in een echte kasbah. De 4e dag keert u terug naar Marrakech.

Prijs

2 personen: 400 euro pp
vanaf 3 personen: 300 euro pp

  • Alles incl. behalve lunch

Download het complete programma

U wordt aan uw riad opgehaald en in een comfortabele 4×4 terreinwagen vertrekt u naar het zuiden, via de Tizi ’n Tichka bergpas. Op de tweede dag rijdt u verder richting de hoge zandduinen van Chigaga, voor een dromedarisrit en overnachting in een tentenkamp onder de sterren… De volgende dag rijdt u via Foum Zguid naar Ait Bin Haddou, voor een overnachting. De 4e dag keert u terug naar Marrakech.

Prijs

2 personen: 400 euro pp
Vanaf 3 personen: 300 euro pp

Extra persoon (max 6 mensen per 4×4): + 300 pp

Download het complete programma

Woestijnexcursie

Woestijnexcursie Chigaga

Sfeerbeelden

dades-reizen-individueel-woestijnexcursies-3
dades-reizen-individueel-woestijnexcursies-4
dades-reizen-individueel-woestijnexcursies-5
dades-reizen-individueel-woestijnexcursies-6
dades-reizen-individueel-woestijnexcursies
dades-reizen-individueel-woestijnexcursies-2