Fietsreizen in Marokko

Couleur locale

NL contactpersoon ter plaatse

Incl routebeschrijvingen en tips

Fietsvakantie Marokko-Bedwing de Atlas 15d
Mountainbike Djbel Sahro

Fietsreizen Marokko met Dades Reizen:

Tijdens een fietsreis met Dades Reizen bent u vanaf het moment dat u landt op het vliegveld in goede handen.
U kunt ervoor kiezen uw eigen fiets mee te nemen; we halen u dan op met een minibusje en zorgen ervoor dat uw fietsdoos ook veilig bewaard blijft terwijl u Marokko doorkruist.
U kunt er ook voor kiezen met onze eigen “Dades”-fietsen op pad te gaan. Wij hebben de fietsen zelf nieuw gekocht en ze worden vooraf aan elke reis door een officiel fietsenmaker na gekeken en indien nodig, hersteld. Wij beschikken over fietstassen, helmen en een slot. Een bidon voor op de fiets neemt u best wel zelf mee (uit hygiene-oogpunt). Deze kunt u bevestigen aan uw fiets.

Onderweg: 

Na een eerste heerlijke nacht in Marrakech, wordt u door onze chauffeur (met de fietsen op het dak) naar het vertrekpunt gereden. De etappes zijn tussen de 40 en 80 km/dag, afhankelijk van de stijging of daling. U gaat op pad met een uitgebreide dag-tot-dag routebeschrijving, die u vooraf aan de reis thuis gestuurd krijgt. Ook krijgt u een Marokkaanse leen-telefoon mee, waarmee u ons 24/7 kunt bereiken ter plaatse.

Mocht u tussendoor een etappe willen afbreken, dan kunt u ons altijd bellen en dan laten wij u (tegen meerkost) oppikken door een chauffeur. U kunt echter ook zelf een grand taxi tegenhouden.
Uw grote bagage wordt +/- elke 3e dag bij uw hotel bezorgd. De kleine bagage neemt u mee op de fiets. Het is evt ook mogelijk om de bagage elke dag achter u aan (of voor u uit) te laten sturen met een taxi, hier zijn extra kosten aan verbonden. Ook kunnen wij zorgen voor een “back-up-auto” indien u bijvoorbeeld met een eigen groepje reist. Vraag hiervoor een aparte offerte aan. Maak hierboven uw keuze uit onze fietsreizen Marokko!

Fietsreizen in groep?

Op dit moment bieden wij nog geen fietsreizen in groep aan, maar hier kan verandering in komen. Indien u hierin geïnteresseerd bent, gelieve ons te contacteren! Alle fietsreizen hierboven zijn echter te boeken als een individuele fietsreis met een minimum van 2 personen. Wij organiseren natuurlijk ook graag een fietsreis voor uw eigen groepje!

Dades Reizen-reizen op maat
Dades-reizen-wandelreizen
Dades Reizen- Individuele reizen

Ik wil jullie graag bedanken voor de geweldige vakantie die we hebben gehad!

Zo leuk en goed georganiseerd, het overtrof echt onze verwachtingen.
op het materiaal en de service was echt niets aan te merken.

Huub en ik willen jullie nog heel erg bedanken voor de prachtige vakantie die we hebben gehad!

Dades eigenaar Mohamed heeft ons nog getrakteerd op een muziekavond met zijn familie, we hebben Marokko en jullie in ons hart gesloten, en o ja, we hebben ook nog 400 kilometer gefietst door een werkelijk prachtig Atlas Gebergte.


    You cannot copy content of this page