Individuele rondreizen Marokko

De scherpste prijzen

Incl. routebeschrijvingen en tips

Reis in vrijheid

Kies de datum die u schikt

NL contactpersoon ter plaatse

3 Formules (budget / comfort / deluxe)

dades-reizen-individuele-reizen-woestijnexcursie-3-4d
dades-reizen-individuele-reizen-desert-deluxe
dades-reizen-individuele-reizen-marrakech-atlas-essaouira-8d
dades-reizen-individuele-reizen-marrakech-zuiden
dades-reizen-individuele-reizen-marrakech-zuiden
dades-reizen-individuele-reizen-fes-zuiden-marrakech
Individuele reis Koningssteden en Woestijn 15d
dades-reizen-marokko-noord

Individuele Rondreizen Marokko 

Bijna al onze individuele rondreizen Marokko zijn mogelijk als self-drive reis of als individuele rondreis met chauffeur. Indien u kiest voor de self-drive reis, krijgt u van ons een uitgebreide dag-tot-dag routebeschrijving mee. Hierin staan vele leuke en nuttige tips voor onderweg, zoals bezienswaardigheden en restaurantjes. Verder krijgt u een Marokkaanse telefoon mee, waarmee u Astrid 24/7 kan bereiken voor Nl-talige assistentie!

Of liever privé met chauffeur?

Als u kiest voor een van onze individuele rondreizen Marokko met chauffeur, dan zal uw chauffeur u de allerleukste plekjes laten zien. U reist in een comfortabele Toyota Landcruiser (2-6 personen) of een minibusje (5-18 personen, indien u bijvoorbeeld met een groep vrienden reist). Indien u kiest voor de jeep, kunt u regelmatig ook off road gaan en zo van de gebaande paden af, nog veel meer ontdekken van het mooie Marokko! Onze chauffeurs spreken, naar wens, Engels of Frans.

Vliegtickets en 100% maatwerk:

Wij adviseren u graag bij uw ticket-keuze, en als vaste partner van Transavia garanderen wij u ook een goede en betrouwbare service. Wij kunnen de tickets ook voor een bepaalde periode voor u in optie nemen!
Als wij u een vrijblijvende offerte hebben gedaan voor vliegtickets, dan mag u de tickets zelf boeken. Wij kunnen dit echter ook voor u doen, mits administratiekosten (15€ pp).
Indien u zelf al goede tickets heeft gekocht, dan kunnen wij de individuele rondreis op maat aanpassen aan de door u gekochte tickets. We kunnen de reis verlengen, verkorten, een wandeling inlassen of andere excursies naar wens!
Contacteer ons voor 100% vrijblijvend en gratis advies.

Authentieke Charme:

De accommodaties in de formule “Authentieke Charme” zijn kleinschalig, sfeervol en voorzien van het nodige comfort. U logeert in Riads, kasbahs en auberges, meestal met Marokkaanse eigenaars. De sfeer is authentiek en de ontvangst is warm. De hotelletjes zijn goed gelegen. Regelmatig is er een zwembad (vooral met families). 
Het comfort bestaat uit een twee-persoonskamer. Een single kamer is mogelijk tegen een meerprijs. Er is airco (waar nodig) en het ontbijt zit inbegrepen bij de kamerprijs.
Meestal hebben deze etablissementen geen alcohol-vergunning, maar mag u wel uw eigen flesje mee nemen!
Soms kunnen we een groter hotel aanbieden, bv in Marrakech in de zomer. Dan is een 4-sterrenhotel met groot zwembad soms een betere optie dan een  riad in de oude medina.

NB: Bij de meeste reisbureaus wordt deze categorie “authentieke riads” enkel aangeboden mits een meerprijs. Bij ons zit dit standaard in het pakket!

Charme Deluxe:

Ook bij de formule “Charme Deluxe” maken we gebruik van charmante Riads en kasbahs. Hieronder leest u de grootste verschillen t.o.v. de formule “Authentieke Charme”:
– de accommodaties zijn luxer en worden vaak gerund door buitenlandse eigenaars
– de matrassen en het beddengoed zijn over het algemeen van betere kwaliteit (Europese normen)
– indien het dezelfde accommodatie betreft als bij “authentieke charme” krijgt u een upgrade naar een suite
– meestal een alcohol-vergunning (door de buitenlandse eigenaars)
beauty-producten aangeboden in de badkamer
– altijd een zwembad (behalve als u dit niet wenst)
3-gangendiner overal tijdens de rondreis inbegrepen bij de prijs. (Soms laatste dagen in Marrakech niet, of enkel op aanvraag).

Dades Reizen-Fietsreizen
Dades Reizen- Culturele reizen
Dades Reizen- Familiereizen

We zijn terug uit Marokko en willen je even laten weten dat we onder de indruk zijn en erg genoten hebben van de prachtige reis naar Merzouga! We vonden de hotels sfeervol en de overnachting in de tent bijzonder. Dank voor het regelen.

Nog eens dank voor de voortreffelijke organisatie en begeleiding. Fatha was een uitstekende chauffeur en gids. Misschien tot volgende jaar.

Wat heb je ons verrast! al met al een super vakantie met een prima relaxte begeleiding door een zeer hoffelijke en enthousiaste gids annex chauffeur. We hebben veel gezien, gelachen en geleerd.


    You cannot copy content of this page