Sahara Marokko (Woestijnexcursie 3-4d)

Als u kiest voor deze woestijnexcursie met privé- chauffeur, dan zal uw chauffeur u de allerleukste plekjes laten zien onderweg naar de Sahara Marokko. U reist vanuit Marrakech in een comfortabele Toyota Landcruiser (2-6 personen) of met meerdere jeeps of een minibusje, afhankelijk van de grootte van uw eigen groepje. Indien u kiest voor de jeep, kunt u regelmatig ook off road gaan en zo van de gebaande paden af nog veel meer ontdekken van het mooie Marokko! Onze chauffeurs spreken, naar wens, Engels of Frans.

NB: als u deze woestijnexcursie boekt, dan betreft het een privé-excursie. Wij zullen u niet zonder toestemming in een groep plaatsen. Wilt u echter de excursie openen voor andere deelnemers, dan is dat soms mogelijk (in het hoogseizoen).

De keuze voor een privé-minibus is enkel mogelijk richting Merzouga. Tijdens de woestijnexcursie naar Erg Chigaga, is een 4×4 onontbeerlijk.

Blijft u graag wat dagen langer in Marrakech voor of na uw excursie naar de Sahara Marokko? Dit is geen probleem! Contacteer ons en wij doen u een offerte voor enkele overnachtingen in Riad Orange of een ander hotel.