Wandelreizen in Marokko

Lokale gidsen

Couleur local

Volledig verzorgde trekkings

yogareis Marokko

Reisagenda Wandelreizen Marokko

reisdata reisduur reisnaam zwaarte prijs excl ticket
2020-2021 op aanvraag
2020-2021 op aanvraag

Originele wandelreizen Marokko:

Dades Reizen biedt enkele originele wandelreizen in Marokko aan. Tijdens deze reizen ontdekt u gebieden in Marokko die nog niet zijn platgetreden door het toerisme. In elke regio werken wij samen met lokale gidsen die zijn gespecialiseerd in hun regio. Zo wandel je met je gids door zijn dorpjes en zijn omgeving. Hij kent de mensen en jullie worden overal hartelijk ontvangen.
Er zijn wandelreizen van verschillende niveau’s. Zo kunt u voor een stevige uitdaging de Hoge Atlas in trekken. Of zou u graag de Toubkal beklimmen? In de Valleien en Anti-Atlas kunt u  ook lichtere wandelingen maken. Kies de reis die perfect op het seizoen en uw niveau is afgestemd. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen neem dan even contact met ons op!

Onderweg:

De gidsen spreken zowel Frans als Engels. Tijdens uw trekking gaat er ook een kok mee die u 3x per dag van een heerlijke en gezonde maaltijd voorziet. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw speciale dieetwensen.

Verder reizen er muilezels of dromedarissen mee voor uw bagage en voor de proviand. Deze worden vergezeld door hun “baasjes”: de dromedaris-drijvers of de muilezel-drijvers. Zij behandelen hun beesten als huisdieren! Het zijn hun  “Mercedessen”. Ze zijn hier heel trots op en ze gaan er liefdevol mee om. Deze mannen spreken vaak enkel Berbers of soms Arabisch.

Na boeking geven wij u gedetailleerde informatie mee over het “tippen” van gidsen, kok en muilezel- / dromedaris-drijver.

Wandelreizen Marokko in groep?

Op dit moment bieden wij nog geen wandelreizen in groep aan. Maar hier kan verandering in komen. Indien u hierin geïnteresseerd bent, gelieve ons te contacteren! Alle reizen op de volgende pagina’s zijn te boeken als individuele reis met minstens 2 personen.
Daarnaast organiseren we ook graag een wandelreis voor uw eigen groepje!

Dades Reizen-Fietsreizen
Dades Reizen-reizen op maat
Dades Reizen- Individuele reizen

Wij hebben een super reis gehad waar we nog veel aan terug denken. Bij de wandeltocht hadden we een goede gids die ons door de bergen begeleidde en mijn moeder extra aandacht gaf bij de moeilijke berg-weggetjes.

Liefste Astrid, Ik wou u nog eens bedanken voor de absoluut toffe reis we maakten door Marokko! Het was een hele ontdekking. Ook voor Louis en Babette super ervaring geweest !

Hassan en zijn crew van muildierdrijvers hebben ons steeds uitstekend verzorgd. Met name de lunches onderweg en het dineren in de tent, bovenop het plateau waren een ervaring op zich.


    You cannot copy content of this page