Blogs over de Marokkaanse Cultuur.

Als Marokko-specialist ter plaatse weten de medewerkers van Dades Reizen als geen ander “hoe het nou eigenlijk hoort” in de Marokkaanse Cultuur. Wij delen deze informatie graag met jullie. Van harte welkom op onze nieuwe blog- en vlog pagina! Astrid, Christine en andere gast-bloggers houden jullie op de hoogte van het laatste nieuws uit en over Marokko. Ook zul je hier informatie kunnen vinden over leuke hammams en restaurants in Nederland. Zo kom je vast in de stemming voor jouw rondreis! Leer wat wel en niet “mag” op rondreis in Marokko, zodat je niet in vervelende situaties terecht komt. Tot slot delen we inside-tips met jullie waardoor ook jij het échte Marokko kan beleven!

Misschien heb je nog geen vakantie gepland maar wil je gewoon meer leren over de Marokkaanse Cultuur?  Ook dan ben je hier ook aan het juiste adres. We belichten verschillende facetten uit onze Culturele Reizen . Daarnaast komen ook de verschillende bezienswaardigheden in de Marokkaanse steden aan bod. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! We sturen je een update als er weer een nieuwe blog of vlog online staat.

We hebben ook een pagina met “gewone” praktische informatie. Dit is ook interessant om door te nemen voordat je op reis vertrekt! Deze pagina leert je meer over  onderwerpen als gezondheid, vaccinaties, elektriciteit en kleding-voorschriften.