Blogs over de Marokkaanse Cultuur.

Als Marokko-specialist ter plaatse weten wij van Dades Reizen als geen ander “hoe het nou eigenlijk hoort” in de Marokkaanse Cultuur. Deze informatie delen we graag met jullie. Daarom heten we jullie harte welkom op onze vlog- en blogpagina! Astrid, Christine en andere gast-bloggers brengen hier het laatste nieuws uit en over Marokko. Ook zul je informatie kunnen vinden over leuke hammams en restaurants in Nederland. Zo kom je vast in de stemming voor jouw rondreis! Leer wat wel en niet “kan” en “mag” tijdens jouw rondreis in Marokko. Zo kom je niet in vervelende situaties terecht. Tot slot delen we inside-tips met jullie waardoor ook jij het échte Marokko kan beleven!

Misschien heb je nog geen vakantie gepland, maar wil je wel graag meer leren over de Marokkaanse Cultuur?  Ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We belichten verschillende facetten uit onze Culturele Reizen . Daarnaast komen ook de mooiste bezienswaardigheden in de Marokkaanse steden aan bod. Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je nu inschrijven voor onze nieuwsbrief! Zo sturen we je een update als er weer een nieuwe blog of vlog online staat.

Daarnaast hebben we ook een pagina met “gewone” praktische informatie. Dit is interessant om door te nemen voordat je op reis vertrekt! Deze pagina leert je meer over  onderwerpen als gezondheid en vaccinaties. Maar ook elektriciteit en kleding-voorschriften komen aan bod.

Marokkaanse theeceremonieDades Reizen