Over ons

astridmomoNeem samen met Astrid en Mohammed een kijkje achter de schermen van dit fascinerende land, prikkel je zintuigen in de keuken van deze gastvrije
bevolking. Deuren die normaal gesproken gesloten blijven, zullen zich voor ons openen en overal worden we met open armen ontvangen.
Dades Reizen is dé Marokko-specialist: omdat zij al bijna 10 jaar ter plaatse alles voor u regelen en de beste lokale contacten hebben. Groepsreizen met avonturiers, met de hele familie of met leeftijdsgenoten. Individuele reizen naar alle uithoeken van het land. Volledig verzorgde trektochten bij de Berbers in het Atlas-gebergte. Of liever een luxe reis op maat. Dades regelt alles voor u, aan een betaalbare prijs omdat er geen tussenpersonen zijn: alles wordt direct in Marokko geregeld!

Ons team

Astrid Emmers-Lemnaouar
Astrid Emmers-Lemnaouar

Oprichter

(oftewel “Malika” in Marokko!) geboren in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. Zij heeft 10 jaar lang gewoond, gestudeerd en gewerkt in Antwerpen, België.
Reispaspoort: van de Goudkust in Ghana tot het legendarische Timboektoe in Mali, van de savannes en wildreservaten in Kenia en Tanzania tot de eeuwenoude woestijnen van Namibië… Na enkele jaren ervaring als gediplomeerde reisbegeleidster bij verschillende Belgische reisbureaus opent zij in 2008 met Momo hun eigen reisbureau: «Dades Reizen» en in 2011 zijn ze getrouwd tijdens een 3-daags feest in Marokko!

Mohammed Lemnaouar
Mohammed Lemnaouar

Oprichter

ofwel «Mo», geboren te Tarmouchte, Dades-vallei, Marokko. Opgegroeid in het toerisme sinds zijn jongste jaren, treedt hij in de voetsporen van zijn vader, die al 30 jaar in het domein werkt, en samen met zijn broers het prachtige hotel Kasbah Tizzarouine heeft opgericht. Hij houdt van reizen, altijd weer nieuwe wegen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Zijn leus: «Het leven is als een boek dat nog niet af is, je weet nooit wat je op de volgende pagina kunt verwachten» Incha’allah. Zijn grote trots? Hun kinderen Charif (3) en Hind (0) die het reisvirus ook snel te pakken zullen krijgen!

Lya Bahlmann
Lya Bahlmann

Reisleidster 50+ reizen/ culturele reizen

“Marokko heeft mij overrompeld: de schitterende landschappen die binnen een paar uur veranderen van ruige bergen met kleine Berberdorpen naar donkere cederwouden. Dan weer groene oases met imposante lemen Kasba’s om dan naar de woestijn te gaan die een indrukwekkende stilte laat horen.
In de eeuwenoude Koningssteden bevindt zich de medina, een schitterend doolhof. Daar binnen zijn de kleurrijke souks die hun aantrekkingskracht nooit zullen verliezen en waarin de monumentale moskeeën en Koranscholen bijna verborgen lijken. Deze zijn het kloppend hart van Marokko – de cultuur en tradities – en haar bijna niet te evenaren gastvrije bevolking zijn slechts een paar redenen waarom dit land zo bijzonder is.
Ik verheug me erop u mee te naar dit prachtige land. Insha’Allah »

Nele Reunbrouck
Nele Reunbrouck

Reisleidster Trekkings, Avontuurlijke Reizen en Familiereizen

“Marokko heeft ontelbare charmes die me steeds blijven boeien. Na verschillende reizen in dit bijzondere land, keer ik nog altijd verwonderd terug. De bergen zijn een avontuur op zich: hier zie je de meest prachtige sterrenhemel! Ook de kennismaking met de gastvrije bevolking is een hele belevenis. Een Marokkaanse gids vertelde me ooit dat Marokko een land vol contrasten is. Elke keer denk ik terug aan zijn woorden, die steeds op een andere manier bevestigd worden. Het is voor mij ook heerlijk om door een land te reizen met een rijke cultuur en geschiedenis. Er zijn zoveel nieuwe dingen te ontdekken onderweg… Laat je betoveren en kom het zelf allemaal ontdekken!”

Rabia
Rabia

Medewerkster kantoor Den Bosch

Ismail Lemnaouar
Ismail Lemnaouar

Chauffeur

Chauffeurs

Wij werken samen met verschillende freelance  chauffeurs. Wij hebben ons eigen wagenpark met verschillende 4×4’s (Toyota Landcruiser of Mitsubishi Pajero) en minibusjes voor 8 en 14 personen. Bij een privé-reis zorgen wij, naar wens, voor een Frans- of Engels sprekende chauffeur!