Filter By

Price

Soort reis

Location

Trip date

Textielreizen Marokko-Dades ReizenDades Reizen

Textielreis/ Textile Quest

Tijdens deze bijzondere textielreizen door het noorden van Marokko zul je in contact komen met de bewaarders van een eeuwenoud, noord-Afrikaans vakmanschap. We nemen je mee vanuit Tanger door de bergen voorbij Fes naar het kleine markt-plaatsje Sefrou.

(0 Reviews)
Vanaf 1.350,00
Het Moorse Rijk: Marokko en Andalusie Rondreis

Het Moorse Rijk

Deze culturele Marokko en Andalusie rondreis in een kleine groep met Nl begeleiding is een unicum. Je zult logeren in sfeervolle, authentieke accommodaties en ook de fijnproevers kunnen hun hart ophalen.

(0 Reviews)
Vanaf 1.490,00

Singlereis

Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kies dan voor deze singlereis in Marokko en geniet van een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech.

(1 Review)
Vanaf 990,00
Culturele Reizen- festivalreis ImilchilDades Reizen

Festivalreis Imilchil

Tijdens deze reis ontdekken we een authentiek stukje Marokko. We gaan op trekking bij de Berbers in de Hoge Atlas, we slapen een nacht in de woestijn, we ontdekken het bruisende Marrakech en we hopen een glimp op te vangen van de befaamde Huwelijksmoussem die jaarlijks in september plaats vindt.

(3 Reviews)
Vanaf 1.790,00
Saffraan Marokko rondreisDades Reizen

Saffraanreis

Tijdens deze unieke rondreis vertrekt u met jeep, chauffeur en NL reisbegeleiding de Anti Atlas in, vanuit de zinderende stad Marrakech. In deze wereldstad maken we kennis met Marokko en met elkaar.

(0 Reviews)
Vanaf 1.550,00

Paleizen en Spijzen

De Marokkaanse Koningssteden zijn op zichzelf al een reisje waard. Maar wat deze reis zo bijzonder maakt is de combinatie met het fotogenieke stadje Chefchaouen in het Rif-gebergte, de overnachtingen in sfeervolle Riads (kleine stads-paleisjes) en alle extra’s.

(2 Reviews)
Vanaf 1.590,00
Cultureel-50+ Kasbah

Kasbahroute

Zinderend Marrakech, als hoofdstad van het zuiden, vormt het begin-en eindpunt van deze  50 plus reis. Via de vruchtbare Dra-vallei bereik je de oranje zandduinen van de Sahara, en kan je er voor kiezen je door een dromedaris te laten meenemen naar een tentenkamp onder de sterren…

(4 Reviews)
Vanaf 990,00
Koningssteden _ Woestijn 50+

Koningssteden en Woestijn 50+

De bruisende en mysterieuze Koningssteden worden tijdens deze reis harmonieus afgewisseld met de prachtige natuur in Marokko. Na een mooie rit door het majestueuze Atlasgebergte komt u aan bij de oranje zandduinen van Merzouga.

(8 Reviews)
Vanaf 1.790,00


You cannot copy content of this page