Filter By

Toubkal trekking

Beklim de hoogste top van Marokko, de Jbel Toubkal (4.167m). Een compleet verzorgde trekking van 3 dagen, onder deskundige En-talige begeleiding, incl alle maaltijden en een muilezel voor de bagage.

(0 Reviews)
Vanaf 695,00

Dades Vallei Marokko

De vruchtbare Dades-vallei, in de uitlopers van het Atlas-gebergte, biedt meer dan groene velden langs de veel bezongen Dades-rivier. In de spleten achter het rode gesteente, met bijzondere namen zoals de “hersenen van de Atlas” ofwel de “apenvinger-rotsen”, gaan spannende kloven schuil!

(1 Review)
Vanaf 595,00

Rozenvallei Marokko -Valleien en Kloven

Ga op ontdekking in de relatief onbekende, maar oh zo mooie, Rozenvallei in het zuiden van Marokko. De Rozenvallei dankt zijn naam niet alleen aan de duizenden rozenstruiken die hier in april in bloei staan, maar ook aan de rode kleur van het gesteente (waaruit ook de dorpjes zijn opgetrokken).

(0 Reviews)
Vanaf 895,00

Djbel Sahro en Woestijn

Terwijl je in Europa al je dikke winterjas moet aantrekken, is de Djbel Sahro (het zwarte gebergte) in het zuiden van Marokko in het najaar en winter nog heerlijk van temperatuur. Het vulkanische gesteente houdt de warmte van de zon vast, waardoor het zeer aangenaam is voor een meerdaagse trektocht!

(1 Review)
Vanaf 595,00

Trekking Hoge Atlas

In deze periode van het jaar is de Hoge Atlas op haar mooist. De weilanden liggen er fris groen bij, de bloemenvelden staan in volle bloei, de akkers worden bebouwd en in de dorpen is het leven in volle gang.

(1 Review)
Vanaf 595,00

Wil je graag dit E-book “Geheimen uit Marokko” GRATIS ontvangen?

e-book voorblad

    1. Door je aan te melden voor deze e-book ga je akkoord met onze privacy-voorwaarden

    You cannot copy content of this page